IntraPart Company IntraPart Company

Termeni si conditii

Toate comenzile se proceseaza numai dupa confirmarea unui reprezentant al firmei, care va va contacta dupa ce ati trimis cererea.

Conditiile comerciale (preturi, disponibilitate, modalitati de plata) vor fi specificate pe oferta / proforma iar produsele se rezerva numai dupa acceptul cumparatorului.

Vânzătorul se obligă să expedieze marfa in conformitate cu conditiile stipulate pe oferta trimisa cumparatorului.

Termenul de livrare a mărfii va putea fi decalat în cazul în care intervin evenimente neprevăzute, cu instiintarea cumparatorului.

Vanzatorul este exonerat de raspundere in cazul unei eventuale intarzieri a livrarii, ce se datoreaza livrarii intarziate a producatorului / furnizorului firmei Intrapart Company srl sau a serviciului de expeditie contractat.

Cumpărătorul se obligă să preia marfa după ce a fost efectuată recepţia ei cantitativă şi calitative si să comunice in scris vânzătorului, în termen de 48 ore de la receptie, orice defecţiune sau neregulă descoperită în timpul controlului. În caz contrar, neinformarea vânzătorului îl lipseşte pe cumpărător de drepturile ce-i revin.

În cazul în care cumpărătorul hotărăşte să refuze /returneze marfa, din motive independente de vanzator sau conformitatea marfii, va achita vanzatorului un procent intre 20%-40% din valoarea totala a marfii, in functie de natura marfii si de politica de retur a producatorului. Returul este posibil doar cu acceptul producatorului, care isi rezerva dreptul de a cataloga anumite produse speciale (fabricate la comenzi speciale, piese specifice fara o plaja suficienta de utilizare, piese pentru utilaje vechi) nereturnabile.

Cosul meu

Nu aveti produse in cos