IntraPart Company IntraPart Company

Noutati

Caterpillar lanseaza 20 de tipuri de utilaje noi pentru constructii

 

Tema abordata de Caterpillar pentru noua serie de lansari ale anului este „Rewrite the Rules”, zilele acestea expunand la Bauma 64 de utilaje, dintre care 20 sunt cele mai noi produse pe care Caterpillar le-a prezentat vreodata la Bauma München. In cadrul evenimentului, standul de prezentare Caterpillar are peste 9.000 m2 in salonul principal, pavilionul B6. Exponatele evidentiaza eficienta si profitabilitatea de care utilizatorii de echipamente beneficiaza atunci cand colaboreaza cu Caterpillar, un partener ce ofera clientilor cea mai mare varietate de utilaje, cea mai buna conectivitate pentru gestionarea utilajelor si a santierului, precum si cea mai avansata tehnologie pentru cresterea eficientei consumului de combustibil. Resursele Caterpillar dau posibilitatea si incurajeaza clientii sa „rescrie regulile” pentru evolutia afacerii lor.
Constructii globale si infrastructura
Importanta utilajelor folosite de clientii care colaboreaza cu Caterpillar este accentuata de noile modele D6, disponibile intr-o gama larga de configuratii si tehnologii actualizate pentru versatilitate si performanta superioare. D6 XE este primul buldozer de mare putere cu actionare electrica din lume, cu un consum de combustibil cu pana la 35 la suta mai eficient decat modelul precedent D6T si cu o capacitate rapida de miscare pe teren instabil.
O alta alegere de succes sunt incarcatoarele frontale marca Caterpillar - oferind clientilor o varietate larga de marimi, dar si mai multe modele pentru trenurile de rulare. Sunt expuse modelele 950 GC, 950M, 962M pentru manipularea deseurilor, 986K si 992K, si mai multe modele XE - 966M XE, 972M XE si 988K XE.
Modelele 966M XE si 972M XE sunt echipate cu transmisie continuu-variabila Caterpillar care combina propulsia hidrostatica cu o transmisie mecanica, asigurand o transmisie variabila continua care furnizeaza rapoarte flexibile, pentru functionarea optima a motorului, cu eficienta sporita si economie de combustibil in toate conditiile de operare. Tehnologia XE de pe modelele 966M XE si 972M XE creste eficienta consumului de combustibil cu pana la 35 la suta, comparativ cu incarcatoarele frontale cu transmisie de tip Powershift conventionala.
Modelul 988K XE este primul incarcator cu actionare diesel/ electrica al companiei, si foloseste un motor electric cu inductie, cu comutare constanta, un generator si un invertor, cuplate cu o cutie de viteze mecanica si punti. 988K XE duce eficienta consumului de combustibil si productivitatea la un nivel nou. Selectia continua cu excavatoarele Cat® Next Generation. Au fost expuse noile modele 330 GC, 330 si 336. Utilajele 330 si 336 sunt echipate cu tehnologia Cat Connect integrata, care poate creste eficienta de operare cu pana la 45 la suta, comparativ cu operatiunile de nivelare conventionale, si poate spori eficienta consumului de combustibil cu pana la 20 la suta fata de modelele precedente.
Printre alte modele expuse se numara si incarcatorul pe senile 973K; si excavatoarele 325F, 340F UHD (configuratie pentru demolare la inaltime) si 390F. Excavatoarele pe roti au fost reprezentate de modelele M314F, M315F, M317F si M318F. Pentru manipularea materialelor sunt prezentate utilajele MH3024 si MH3026.
Miniexcavatoarele hidraulice Cat Next Generation ofera mai mult confort operatorilor pentru eficienta sporita in operare
Sunt expuse cinci noi miniexcavatoare hidraulice Cat Next Generation din gama BCP - 301.5, 301.6, 301.7 CR, 301.8, 302 CR - concepute pentru a oferi clientilor cea mai buna performanta, versatilitate, siguranta, confort pentru operator si accesibilitate in cele mai mici pachete posibile pentru utilajele din clasa de marime 1 - 2 tone. Echiparea standard include: directie pe joystick (maneta de directie) si pavilion sau cabina inclinabile, precum si optiuni cum ar fi aer conditionat si tren de rulare extensibil.
Gama de miniexcavatoare Cat Next Generation prezentata este completata de trei modele noi din categoria 7 - 10 tone. Noile modele - 308 CR VAB, 309 CR si 310 - ofera o serie de configuratii de baza, permitand clientilor sa aleaga utilajul cel mai eficient pentru aplicatiile lor, indiferent daca opteaza pentru o configuratie standard, raza compacta sau brat cu unghi variabil.
Incarcatorul frontal compact 906 vine cu un concept nou: emisii zero, si este alimentat de o baterie litiu-ion, cu un tren de rulare electric, conceput sa ofere clientilor o varietate de optiuni.
Alte utilaje pentru constructii (BCP) care au fost expuse sunt: incarcatoarele frontale pe roti - 907M, 908M, 918M, configurate pentru deseuri, 926M configurat pentru agricultura si 938M; un buldoexcavator (444); miniincarcatorul 226D; incarcatorul compact pe senile 259D si incarcatorul cu brat telescopic TH408.
Cosul meu

Nu aveti produse in cos